coretantasneem

 photo headerterbaru_zps8c9cb83b.jpg

Tuesday, September 9, 2014

3 bulan baru nak update..

Assalamualaikum sayang mama papa, tasneem..

Haha..lamenye mama x update..maaf busy sgt..ade mase mncelah gak..tp x sempat gak publish..ni mama tulis masa 8 bulan ritu..dok berhabuk dlm drft.,hihi..

Yiehaa..tasneem dah nak masuk 8 bulan..waa cptnye masa berlalu..

Tasneem si kecik yg byk mulut..hihi..kalau tasneem mmenjerit, org x kan percaya suara tu keluar dari tasneem..bak kata tok abah "suara mengalahkan body"...muahaha
Ntah bila la tasneem nk pndai merangkak..meniarap dah laju..tp merangkak x boleh2 lg..angkat punggung je lebih..hihik
Tapi skg sgt kuat memanjat dan berdiri..fuhh seriau mama tgok..
Org kata ada baby yg skip merangkak..trus berjalan..wewewe we’ll see..heheh..


Tu cite time 8 bulan..
Bukan main menyegih nye dia ye..

Harini Tasneem dah 9 bulan 14 hari..yiehaa..
Progress: berdiri dah tegap, berjalan smbil memgang dah boleh, memanjat no 1 (fuhh), suka sgt makan, dah pandai clap (hehe), pandai meniru, suka main cak2, suka nyanyi lgu burung kakak tua, auntie faveret mokni, favour papa lg drp mama(hukhuk), pndai sebut papa, kalau mama marah buat dek, kalau papa marah terus nangis..hihi, suka tgk lampu, tdo mesti dlm gelap, x boleh ditegur ketika poopoo..:-) 
Yg x berapa progress ialah rambut n gigi x tumbuh2..hahaa..


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

signature

 photo http___signaturesmylivesignaturecom_54492_76_8A0DA991E46AF70E40B73534DB7DAAB8_zps2549cb00.png